Letterlijk het creëren van content. 

Samen met u brainstormen over wat we op beeld vast willen leggen. Iedere video bevat een ander soort content, aan mij de taak om creativiteit, diversiteit en originaliteit erin te brengen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een nieuw product binnen uw bedrijf met een aansprekende video aan de wereld presenteren, maar we kunnen ook een privé documentaire opnemen waarin u diverse natuurgebieden bezoekt. En zo zijn er nog talloze voorbeelden.

Multifunctioneel: Ik kan zowel voor als achter de camera staan. Ik heb al vele video's zelf gepresenteerd. Dus als er de behoefte is kan ik zelf het gezicht van de video zijn en deze presenteren/aan elkaar praten. Echter is het natuurlijk net zo leuk als u zelf voor de camera verschijnt en uw bedrijf/content vertegenwoordigt! 

Content is eindeloos: De mogelijkheden zijn enorm, letterlijk alles is mogelijk! Content vastleggen kan naast video's ook middels haarscherpe foto's of bijvoorbeeld een artikel of blogpost. Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Brouwer Content en Video.

Van A tot Z: Vanaf het moment dat we aan het brainstormen zijn over de te maken content, tot het geheel professioneel bewerkte eindresultaat, Brouwer Content en Video draagt nauwkeurig zorg voor het gehele proces. 

  
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram