Alle soorten video's.
Video's voor op social media, bedrijfsvideo's, productvideo's, documentaires, sportvideo's, makelaardij video's, ik maak letterlijk alle soorten video's geheel naar uw wensen. Enkele voorbeelden van reeds gemaakte video's vind u op de pagina Projecten.

Haarscherp: Alle video's worden opgenomen in 2K / 4K kwaliteit. Vervolgens lever ik het eindresultaat aan in de door u gewenste resolutie.

Professionele montage: De video's worden nauwkeurig gemonteerd met het programma Final Cut Pro X. Ik heb succesvol meerdere cursussen met Final Cut Pro X doorlopen en afgerond met een certificaat

Ondertiteling: Het is ook mogelijk om de video met ondertiteling aan te leveren. Zo kan de video bijvoorbeeld in 2 talen gepresenteerd worden.

Van A tot Z: Vanaf het moment dat de camera draait tot een professioneel bewerkte video, Brouwer Content en Video draagt nauwkeurig zorg voor het gehele proces. 

Nieuw in het arsenaal: Vanaf heden is er ook de mogelijkheid om te filmen met een drone. Deze nieuwe manier van filmen biedt enorm veel mogelijkheden, en geeft een compleet nieuwe dimensie aan de video. Zie voor meer informatie de pagina Drone video's.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram