Drone video

Vanuit de lucht ziet alles er heel anders uit!

Een drone video is bij uitstek dé manier om unieke beelden te maken. Een mooi pand/gebouw uitlichten in de omgeving, actie vastleggen in de buitenlucht of werkzaamheden in een loods van boven gefilmd. Een drone kan het allemaal; gefilmd vanuit de lucht voor een compleet nieuwe dimensie.

Unieke beelden & flexibiliteit

Met een drone is er de mogelijkheid om buiten, of als er de ruimte voor is soms ook binnen, unieke beelden te maken. Heel dichtbij, of juist heel ver weg; een drone vliegt er zo naartoe. Door zijn wendbaarheid en flexibiliteit zijn dronebeelden niet meer weg te denken uit de videowereld.

Het complete plaatje

Brouwer Content en Video is er voor het gehele proces. We bedenken samen een plan, vervolgens prikken we een opnamedatum en ga ik vliegen. Daarna ga ik aan de slag met het bewerken van de video om er een mooi geheel van te maken. Vervolgens bespreken we samen de eerste versie van de video. Na het gewenste aantal revisies lever ik het eindresultaat aan. Waar nodig bied ik ook hulp en ondersteuning bij het plaatsen van de video; zo’n toffe video wil je natuurlijk ook goed wegzetten!

Alles bij elkaar draag ik vanaf begin tot eind zorg voor de complete productie. Dit met als grote voordeel dat je altijd één aanspreekpunt hebt.

Hoge kwaliteit

Alle video’s worden opgenomen in 4K kwaliteit en in de door jou gewenste resolutie aangeleverd.

Prijzen

Dronevideo vanaf € 295,00 excl. BTW
Vraag om een persoonlijk aanbod geheel afgestemd op uw wensen.

Vraag een offerte aan

Ik heb interesse in:
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. *