Over mij

‘We bedenken het samen en ik maak het’

Jezelf of jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten, op social media en op je website. Je doet zoveel mooie dingen, maar hoe laat je dit op een aansprekende manier zien aan de buitenwereld?

De mogelijkheden zijn eindeloos: een toffe bedrijfsvideo, een 360 graden foto (zie je het al voor je?!), inspirerende teksten, korte productvideo’s of zelfs een podcast.

Je kunt het zo gek niet bedenken, we doen het allemaal!

We bedenken het samen en ik maak het

Naast dat ik van lezen, muziek – wist je dat Wonderwall van Oasis mijn favoriete nummer is?! –  en katten hou, ben ik altijd bezig om de leukste ideeën visueel te maken. Hoe breng ik jou, je bedrijf, product/dienst of idee het beste in beeld? Dat is de vraag die ik mijzelf telkens weer stel. En het leuke is: het antwoord is iedere keer weer anders.

Jij hebt een verhaal te vertellen. Gooi het de wereld in. Op jouw manier, met trots!

Ik word zelf heel blij van het totaalplaatje. Naast dat we iets verzinnen voer ik het ook compleet uit, van A tot Z en van begin tot eind.

  1. Het begint met een kop thee en een goed idee.
  2. Vervolgens maak ik het visueel.
  3. En uiteindelijk staat er een prachtig eindresultaat op je beeldscherm.

Iets om vol trots te laten zien aan al jouw volgers, fans en (potentiële) klanten. Jouw verhaal.

Laten we die toffe video, 360 graden foto, inspirerende tekst of podcast samen maken en plaatsen op al jouw kanalen. Volgers, fans en klanten opbouwen en op die manier werken aan jouw naamsbekendheid. Jouw producten en diensten laten zien aan de wereld, op een manier die bij jou past. Alle mogelijkheden vind je op de dienstenpagina’s. Liever persoonlijk contact? Ik drink graag een heerlijke kop thee (of koffie) met jou!

– Maarten Brouwer – Sinds 2018 oprichter & eigenaar van Brouwer Content en Video.