Video

Video: jouw product of dienst dynamisch in beeld.

Met video laat jij op een persoonlijke en dynamische manier zien aan je volgers wat je in huis hebt. Want wie kan er nou beter over je product of dienst vertellen dan jij of iemand anders uit jouw bedrijf?

Videomarketing

De mogelijkheden voor videomarketing zijn enorm. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bedrijfsvideo
  • Productvideo
  • Instructievideo
  • Projectvideo
  • Korte video voor op social media

Geef met een bedrijfsvideo een uniek inkijkje in jouw business, en laat zien wat je allemaal doet. Licht een product helemaal uit in een productvideo. Laat in een overzichtelijke instructievideo zien hoe iets werkt. Maak een projectvideo waarin je jouw recent opgeleverde project vol trots laat zien aan al je volgers. Of maak korte video’s voor op social media, zodat iedereen ziet dat het bij jullie altijd bruist van de activiteiten.

The sky is the limit

Limieten? Die zijn er eigenlijk niet op het gebied van video. Heb je een leuk idee? We maken er een video van! Op die manier leg je het vast en kan je op een dynamische manier aan de wereld laten zien wat jij allemaal doet.

Het complete plaatje

Brouwer Content en Video is er voor het gehele proces. We bedenken samen een plan, vervolgens prikken we een aantal opnamedata en gaan we draaien. Daarna ga ik aan de slag met het bewerken van de video om er een mooi geheel van te maken. Vervolgens bespreken we samen de eerste versie van de video. Na het gewenste aantal revisies lever ik het eindresultaat aan. Waar nodig bied ik ook hulp en ondersteuning bij het plaatsen van de video; zo’n toffe video wil je natuurlijk ook goed wegzetten!

Alles bij elkaar draag ik vanaf begin tot eind zorg voor de complete productie. Dit met als grote voordeel dat je altijd één aanspreekpunt hebt.

Hoge kwaliteit

Alle video’s worden opgenomen in 4K kwaliteit en in de door jou gewenste resolutie aangeleverd.

Prijzen

(Korte) bedrijfsvideo vanaf € 495,00 excl. BTW
Vraag om een persoonlijk aanbod geheel afgestemd op uw wensen.

Vraag een offerte aan

Ik heb interesse in:
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. *