Social media beheer

Laat je zien op social media; werk aan je naamsbekendheid, word steeds beter online gevonden en breid je klantenkring verder uit.

Social media. Ja, natuurlijk wil je gezien worden, volgers krijgen op social media en hen op de hoogte houden van wat je allemaal doet. Maar hoe dan? Je denkt: daar heb ik toch helemaal geen tijd voor?! En hoe onderscheid jij je met unieke content ten opzichte van alle anderen op social media?

Content plaatsen

Naast het bedenken en produceren van alle content voor op social media is het ook erg belangrijk om alle content op een juiste manier te plaatsen op de socials. Bij het plaatsen van diverse content zijn o.a. de volgende zaken van belang:

  • Een goede titel + beschrijving
  • Gebruik van bijpassende emoticons
  • Het tijdstip van plaatsen
  • Plaatsing op diverse kanalen

Continuïteit

Eén bericht per week, of twee keer per maand een post, net wat past bij jou en jouw bedrijf. Door een vast ritme aan te houden straal je vertrouwen uit; bij jullie gebeurt er echt van alles!

Meerwaarde

Actief zijn op social media heeft echt een meerwaarde.

  1. Je laat vol trots aan jouw volgers zien waar je mee bezig bent
  2. Je werkt aan je naamsbekendheid
  3. Je wordt steeds beter online gevonden
  4. Jouw (potentiële) klantenkring breidt zich steeds verder uit

Social media beheer

Het verzinnen van leuke social media items, zorgen voor een goede afwisseling van de content en het consistent plaatsen van berichten.

Brouwer Content en Video draagt zorg voor het complete beheer van al jouw social media kanalen, zodat jij er niet meer naar om hoeft te kijken.

Vraag een offerte aan

Ik heb interesse in:
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. *